Frellsen flødebollekursus - Aarhus, Ryesgade

Grundet myndighedernes seneste udmelding, er vi nødsaget til at aflyse flødebollekurser og lukke for afholdelse af disse frem til tidligst d. 1/3-2021.

Vi beklager meget, og håber at se jer på et af vores kurser senere på året.

 

Velkommen til Frellsen chokolades online bookingsystem. Her kan du booke dit næste flødebollekursus i Aarhus. Ved spørgsmål eller andre forespørgsler til flødebollekursus i Aarhus, kontakt frellsenaarhus1@gmail.com eller ring på telefon 50603361.   

På flødebollekursus hos Frellsen chokolade lærer du at lave dine egne flødeboller under kyndig vejledning af vores chokoladeværter. 

Når du opretter din tilmelding til et flødebollekursus, beder vi dig oplyse en gyldig e-mailadresse samt telefonnummer. E-mailadressen bruges til at fremsende en bekræftelse på tilmeldingen, som vises på forespørgsel fra din chokoladevært(-inde) på kursusdagen. 
Dine personlige oplysninger slettes fra vores bookingsystem en måned efter afholdt kursus. 

 

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt for gæster at deltage i arrangementer, hvis De er smittet med/bærer en smitsom sygdom, f.eks. Roskildesyge, Influenza m.fl. 
(Efter infektion med f.eks. Roskildesyge, Norovirus, er det tidligst tilladt at deltage i arrangementer på tredjedagen efter symptomer på sygdommen er ophørt.)