Frellsen flødebollekursus - Aarhus, Ryesgade

Med henblik på at begrænse smitten med COVID-19 er det besluttet, at aflyse alle flødebollekurser frem til og med d. 10. maj 2020.  

 

Velkommen til Frellsen chokolades online bookingsystem. Her kan du booke dit næste flødebollekursus i Aarhus. Venligst skriv til kontakt@frellsen.dk ved spørgsmål. 

På flødebollekursus hos Frellsen chokolade lærer du at lave dine egne flødeboller under kyndig vejledning af vores chokoladeværter. 

Når du opretter din tilmelding til et flødebollekursus, beder vi dig oplyse en gyldig e-mailadresse samt telefonnummer. E-mailadressen bruges til at fremsende en bekræftelse på tilmeldingen, som vises på forespørgsel fra din chokoladevært(-inde) på kursusdagen. 
Dine personlige oplysninger slettes fra vores bookingsystem en måned efter afholdt kursus. 

 

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt for gæster at deltage i arrangementer, hvis De er smittet med/bærer en smitsom sygdom, f.eks. Roskildesyge, Influenza m.fl. 
(Efter infektion med f.eks. Roskildesyge, Norovirus, er det tidligst tilladt at deltage i arrangementer på tredjedagen efter symptomer på sygdommen er ophørt.)